Filmaftener sammen med Kastrup sogn fra kl. 16.00 – ca. 20.00

Film i Cafébiografen med efterfølgende spisning og drøftelse i sognegården på Færgegårdsvej 3. Pris: 80 kr. Tilmelding på Vordingborg kirkes hjemmeside og betaling til Annette Wolff på Vordingborg kirkekontor tlf. 55 37 02 13

Lørdag den 2. februar kl.11 Husk tilmeldingsfrist en uge før!

Kastrup og Vordingborg sogne har i samarbejde med biografdirektør Lone Deleuran og instuktør Jens Loftager planlagt en filmdag, der varer fra kl.11-ca. 15.

Vi mødes i biografen i Vordingborg kl. 11 og ser den danske instruktør Jens Loftagers film "Tro", der havde premiere i marts måned 2018.

Jens Loftager vil selv være til stede på dagen, hvor vi efter filmforevisningen mødes på Færgegårdsvej 3, hvor der serveres frokost.

Efterfølgende vil der vil oplæg ved instruktøren, som også selv har skrevet manuskriptet. Der vil herefter være samtale og lejlighed til at stille spørgsmål.

Om filmen:

TRO er sidste del af Jens Loftagers mangeårige prisbelønnede triologi, der begyndte med ORD (1994) og fortsatte med KRIG (2003). Alle film er skabt i samarbejde med fotografen Anthony Dod Mantle og sound designer Henrik Garnov, der også har lavet lyd til flere Oscar-nomierende film.

TRO undersøger på tværs af livsstadier og kulturer, hvordan tro både kan gøre mennesker livsduelige og i stand til at forstå os selv bedre, men også skubbe os ud i ekstreme valg, vi senere vil fortryde og have svært ved at leve med.

Synopsis

En dansk præst spiller musik for sine konfirmander for at få dem til at stole på deres egne kvaliteter og turde springe ud i livet. Hans undervisning spejles i portrætter af tre japanere, der aldrig fik samme mulighed som eleverne. På en pilgrimsrejse til Mount Fuji reflekterer de over deres tabte ungdom som medlemmer af den religiøse gruppe Aum, der begik terrorangreb i Tokyo i 1995.